Μέρη Χοιρινού

Μπριζόλα / Σπαλομπριζόλα

  • Ψήσιμο στα κάρβουνα
  • Ψητές στο φούρνο
  • Τηγανιτές
 

Λαιμός

  • Στα κάρβουνα
  • Στον φούρνο
  • Κοντοσούβλι
 

Πανσέτα ή Λάπα

  • Κοντοσούβλι
  • Πανσετάκια ψητά (στο φούρνο, στο τηγάνι ή στα κάρβουνα)
 
 

Σπάλα

  • Στο φούρνο
  • Φρικασέ
  • Με σέλινο
 

Μπούτι

  • Για χοιρινό κιμά ή σνίτσελ
  • Μαγειρευτό
  • Τηγανιτό
 

Κότσι

To Κότσι είναι το κομμάτι του κρέατος που βρίσκετε από το γόνατο και κάτω. Είναι κατάλληλο για σιγανό ψήσιμο με υγρά, για κατσαρόλα ή βραστό.